Бивш капитан на Атлетико разкритикува новата клубна политика

Бивш капитан на Атлетико разкритикува новата клубна политика

Бившият капитан и легенда на Атлетико Мадрид Габи се обяви против новата политика на тима, отнасяща се до договорите на играчите, заради която настоящият носител на капитанската лента Диего Годин ще напусне клуба като свободен агент през лятото.

“Разбирам Диего - знам, че от известно време преговаря с клуба. Сложно е, защото е играч от високата клубна йерархия. Вярвам, че новата политика на Атлетико да подновява година за година договорите на футболистите над 30 г. е несправедлива, тъй като не всички сме равни. Той трябваше да си тръгне през главния изход и го направи. Разбира се, че бих премахнал и това новите попълнения да са с по-големи заплати от ветераните. В момента облагодетелствани са новодошлите. Един нов играч би вземал повече от Годин. С показаното той заслужаваше дълъг договор.

Антоан Гризман? Бих искал да остане, но не се тревожа. Нека да прави каквото си поиска, както винаги. Клубът трябва да е на първо място и се надявам на тези вътре в него това да им е ясно. Люка Ернандес? Офертата на Байерн (Мюнхен) беше главозамайваща и той реши да напусне. Не мисля, че беше готов да поеме юздите, но ще липсва още повече в отсъствието на Годин”, коментира Габи пред Cadena SER.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти