Стойчо Стоев: Цяла България знае какво означава този мач, важното е ние как ще играем

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, заяви, че мачът с ЦСКА-София може да се окаже решаващ за шампионската титла.
"Мач за шампионската титла. Решителен двубой и за двата отбора. Трябва да се получи нашата игра. Футболистите осъзнават важността на двубоя. Те са мотивирани и знаят, че този мач може да реши титлата. И двата отбора ще преследват целта - победата. ЦСКА ще има подкрепата на феновете. Ние сме свикнали да играем в подобна обстановка. За нас това няма да има значение, а по-скоро за тях. Важно е ние как ще подходим към срещата и как ще използваме потенциала си.
Двубоят е много важен и цяла България го знае. Тук не говорим за какво лице ще покажем, важен е крайният резултат. Не отиваме за равен резултат. Отиваме да победим. Футболистите са здрави, в това отношение нямам проблем. В края на сезона ще дам генерална оценка на Лудогорец, тъй като съм в отбора от два месеца. По някакъв начин напрежението ще окаже влияние на качеството на играта, но въпреки това вярвам, че ще се получи качествен двубой. Поне от наша страна ще се стремим да играем футбол”, заяви Стоев.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички