Монпелие спря победната серия на Сент Етиен

Монпелие спря победната серия на Сент Етиен

В първи мач от 36-ия кръг в Лига 1 Сент Етиен отстъпи у дома на Монпелие с 0:1 и значително намали шансовете си да се пребори с Лион за третото място и участие в квалификациите на Шампионската лига. Гаетан Лаборд отбеляза единствения гол за Монпелие в 64-ата минута.

В 54-ата минута Даниел Конгре получи червен картон и остави гостите с човек по-малко, но численото равенство бързо бе възстановено, след като Реми Кабела също видя червения цвят секунди преди гола. Монпелие записа четвърта победа в последните си 5 мача и се настани еднолично на петото място с аванс от 3 точки пред Марсилия.

Сент Етиен привидно държеше инициативата, но не създаде много положения. През второто полувреме домакините тръгнаха по-смело напред, но изгонването на Кабела обърка плановете им. Веднага след червения картон Елис Скири добре задържа топката и подаде на Лаборд, който с мощен шут изненада Стефан Руфие.

За Сент Етиен това бе първа загуба след серия от 6 победи и едно равенство в първенството. "Зелените" са на точка зад Лион, който утре ще гостува на Марсилия.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти