Добри Митов: Готови сме за Лудогорец и искаме победата (видео)

Временният наставник на ЦСКА-София Добромир Митов говори преди дербито с Лудогорец.

“Това е най-важният ни мач. Този срещу Лудогорец. Готови сме за него и искаме победата!”, лаконичен бе Митов.

"ЦСКА ще получи психологическо предимство в битката за титлата при евентуална победа срещу Лудогорец утре, заяви треньорът на “червените".

"Ако спечелим този мач, ще имаме психологическо предимство до края на първенството, което се надявам да ни помогне да спечелим титлата. Осъзнаваме важността на мача, говорихме с футболистите и те са наясно какво трябва да свършат на терена”, добави още той.

"Тиаго е излючително важен за нашия състав и жалко, че получи този картон срещу Черно море и няма да играе. Но имаме достойни негови заместници, които мисля, че ще се справят. Домакинството е предимство за нас. Знаем какъв отбор е Лудогорец, но не са непобедими. Вкъщи и стените помагат. Вярваме в момчетата и нашата вярна публика, която ще дойде да ни подкрепи", заяви Добромир Митов на пресконференцията преди мача.

Митов бе придружен на брифинга от своите консултанти - легендарните Люпко Петрович и Димитър Пенев.

"Решението за състава го взимаме тримата - коментираме и преценяваме кое ще бъде най-добре за отборa. Медицинският щаб прави всичко възможно да възстанови Бодуров на 100 процента", завърши Митов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти