Стойне Манолов: ЦСКА играе на "Армията", другите не са припознати! Няма да сме сателит на никой (видео)

Стойне Манолов: ЦСКА играе на "Армията", другите не са припознати! Няма да сме сателит на никой (видео)

Собственикът на Царско село Стойне Манолов гостува в "От дузпа в тъч" по Sportal TV, където говори по различни теми от българския футбол. На въпрос кой според него е ЦСКА бившият изпълнителен директор на армейския клуб отговори така:
 

"Кой е ЦСКА? За мен ЦСКА е този отбор, който играе на "Българска армия" и който е припознат от цялата фенска маса. Това е ЦСКА, а всеки има право да си прави какъвто иска отбор, както виждате не е забранено. Има Левски (Карлово) и Левски, няма никакъв проблем, могат да направят още няколко. Въпросът е, че те не са припознати, те си имат собствена фенска маса, която няма нищо общо с отбора на ЦСКА".
"Няма вероятност да сме сателит на някой в Първа лига, независимо, че съм афиширал любовта си към ЦСКА. Няма такъв шанс. И с Левски, и ЦСКА, ще играем мачовете на стадион "Васил Левски" и ще направим всичко възможно... Е, на кръв не е най-точната дума, но ще играем за нашата чест при всички положения. Дали ще ни победят - много е вероятно да се случат тези неща, но мачът ще се играе, както би трябвало да се играе", добави босът на новия член на Първа лига в "От дузпа в тъч".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти