Ювентус избира между трима треньори

Ювентус избира между трима треньори
Маурицио Почетино, Джан Пиеро Гасперини и Леонардо Жардим са тримата специалисти, чиито имена се свързват сериозно с треньорския пост в Ювентус, съобщава La Repubblica.
Изданието допълва, че ръководството на италианския шампион вижда в Почетино идеалния заместник на почти сигурно напускащия Масимилиано Алегри. Нещо повече - Почетино е алтернативата на Пеп Гуардиола, за когото преди време италианските медии твърдяха, че ще напусне Манчестър Сити, за да поеме "Старата госпожа".
Аржентинецът изведе Тотнъм до финала в Шампионска лига след феноменален успех над Аякс в Холандия. От друга страна Джан Пиеро Гасперини също е сред вариантите за нов треньор на Ювентус. Специалистът превърна Аталанта в един от най-солидните клубове в Серия "А", като в момента бергамаските са в Топ 4 и ще играят финал за Купата на Италия.

Леандро Жардим пък е бил предложен на Ювентус от известния футболен импресарио Жорже Мендеш.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти