Почетино: Време е да затворим тази глава, ще говоря с Леви след края на сезона

Почетино: Време е да затворим тази глава, ще говоря с Леви след края на сезона

Целта пред Тотнъм е да завърши на трето място във Висшата лига през настоящата кампания, заяви мениджърът на лондончани Маурисио Почетино. В неделя "шпорите" са домакини на Евертън и се нуждаят от победа, докато Челси не трябва да спечели като гост срещу Лестър, за да може Тотнъм отново да се класира в челната тройка.

 

"Във футбола всичко може да се случи. Всичко се крепи на вярата. Трябва да вярваме, че в неделя ни трябва победа. Нашата цел е третото място. Трябва да мислим за двубоя точно по този начин. Евертън е в добра форма. Те имаха точно една седмица, за да се подготвят. Задължени сме да бъдем концентрирани изцяло в нашето представяне", заяви Маурисио Почетино пред медиите в петък.

Тотнъм не може да разчита на контузените Хари Кейн, Ян Вертонген и Хари Уинкс. Хуан Фойт и Хьон Мин Сон са наказани от предишния двубой на столичани.

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи и любопитни коментари по повод бъдещето - както своето, така и на отбора и това, което следва от тук нататък пред клуба от северен Лондон.

"След пет години си мисля, че е време да затворим тази глава. Няма да е същото, когато започнем лятната подготовка през юли. Ще говоря с президента след края на сезона. Важно е да имаме ясни идеи за проекта и целите, които ще преследваме от тука нататък. Ясно е, че тези пет години наш приоритет бе да завършим сезона. Горди сме с начина, по които се справихме с това. Но какво следва? Това е въпроса. За мен е трудно да го обясня. Трябва да изслушам Даниел, все пак той е шефа. Финалът ще е един невероятен момент, а след него ще имаме достатъчно време да разговаряме за това какво следва", завърши Почетино. 

На теория съществува вероятност "шпорите" да не се класират в топ 4, но воденият от Почетино състав трябва да загуби с голяма разлика от Евертън, докато Арсенал е задължен да победи категорично като гост Бърнли.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти