Пламен Илиев: Сами се докарахме до тук мачът с ЦСКА да е най-важният за титлата

Пламен Илиев: Сами се докарахме до тук мачът с ЦСКА да е най-важният за титлата

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев изрази съжаление за грешките на тима в последните мачове, които доведоха до скъсяване на разликата с втория ЦСКА-София. Днес двата отбора излизат в директен сблъсък за лидерската позиция в Първа лига.

„Обстановката в отбора е добра. Ние се докарахме до тук, че мачът с ЦСКА да се явява най-важният за шампионската титла. При всички положения, ако успеем да спечелим, се явява мач за титлата. Трябва да изиграем мача пределно мотивирани, с хладни глави, и да покажем добра игра. Ясно е, че ЦСКА също ще бъде мотивиран, а и стадионът ще бъде пълен. Мисля, че те няма да се хвърлят от първата минута да атакуват, но те си знаят най-добре. Имат нов треньорски щаб, който ще преценява. Нас не ни интересува много това. ЦСКА е един компактен отбор, с добри изпълнители в атака. Впечатление ми прави техният централен нападател Али Соу, който наистина се намира в добра форма. Мисля, че той е и най-добрият играч на ЦСКА през пролетния полусезон.

97 Лудогорец - ЦСКА-София

Последните ни два мача отминаха може би преди около месец, а нужните поуки са извадени още тогава. Треньорите са показали къде грешим, наблюдавали сме ЦСКА, надяваме се да не повтаряме грешките в предстоящите мачове. Негативните резултати не се отразяват добре на нито един отбор, но не мисля, че това ще има значение в двубоя с ЦСКА. Трудни гостувания бяха. И във Варна, и в Стара Загора се играе трудно, но трябва да забравим тези мачове. Това ми е мисълта за всеки един мач - да не допускам гол. Въпреки че това е невъзможно да се случи. И аз трябва да се представя на много високо ниво, за да излезем със суха мрежа от мача с ЦСКА”, коментира Илиев пред “Диема спорт”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти