Крушарски: Играем нестандартна игра

Крушарски: Играем нестандартна игра

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред Канал 3 за предстоящия финал с Ботев (Пловдив).

“Това е един мач, който за първи път ще се изиграе. Ще има нерви, но най-накрая ще се направи един празник. Това е най-щастливият момент за мен от както съм в Локомотив. Не очаквах, че толкова рано ще дойде този момент.

Ние гоним победата. Това е един мач. Който има по-здрава психика, ще победи. Откакто аз съм в клуба, имаме по-добри резултати, отколкото Ботев. Един такъв финал е реклама и за футболистите, не всичко е пари. Колко финала може да спечели един футболист за 10 годишна кариера? Това е техният шанс. Те трябва да скъсат всички видове пружини. Те са натегнали всички пружини до краен предел. Мача с Етър го показа.

Три дни сега ще работят с тях психолози, защото пренавиването пречи. Не сме в слаба форма. Играем нестандартна игра. Ние влагаме нов тип игра. Нищо чудно да ги изненадаме в началната фаза. Те имат Тодор Неделев, ние имаме Митко Илиев. Имаме младите Аралица, Езе се доказа като голаджия. При 3-4 корнера, Езе ще вкара два гола.

 

След мача ще е интересното. Дано да спечелим. Програмата ще продължи от сутрин до вечер, както казват сърбите.

Бъдещето на Акрапович не зависи от финала. През тази цялата трагедия през, която минах, той уцеля. Той се доказа като сериозен и твърд човек.

Футболистите са работници, артисти, които се гледат от повече публика. Дано да идем в Лига Европа, но след това накъде? Локомотив финансово е четвърти, но в Европа? Има ли къде да играем?

Публиката на Левски и ЦСКА е известна. Локото и Ботев са пловдивски отбори, региона си е техен. Това е празник за Пловдив, за пловдивския спорт. Ще покажем, че Пловдив има нужда от един стадион, на който двата отбора да правят 4 или 8 мача от сегашния формат.

Ако има богати фенове, да извадят два лева, за да подкрепят отбора във финала и да спечелим купата. Аз свикнах да ме плюят. Вчера малко ми стана чудно, момчетата, които вдигаха плакатите, които ми нападнаха колата, вчера стояха на масата като фенове на Локомотив. Искам да ги питам сега, не им ли беше неудобно като ме видяха? Или да кажат „извинявай“ или нещо друго?

Вчера на един от шефовете на феновете им казах, че ми писна да плащам чужди сметки. Глоби за бутилки, палки и бомбички. Тази година имам платени суми. Казах им в прав текст, не разчитам на помощ, но да не хвърлям пари за глоби.

Призива към феновете ми е, че обединението прави силата. Призовавам ги най-после да имаме обща визия, а не Локомотив и Локомотивче.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти