Бербатов за шанса на България за ЕП и смяната на Хубчев с Балъков

Димитър Бербатов заяви, че Англия е фаворит за спечелване на нашата група по пътя към Европейското първенство, но въпреки това тайничко се надява да измъкнем нещо от мачовете с този отбор. Бербатов изнесе лекция пред широка аудитория в НСА, като наблегна на това как младите хора не трябва да се отказават от трудностите, които им поднася съдбата. Бербатов даде няколко примера от житейския си път, в който е бил в тежка ситуация, но е успял да продължи напред, без да се отклонява от преследваната цел.
“Доста неща уж нямаше как да се случат във футбола, но станаха. Видяхте Ливърпул какво направи в реванша с Барселона. Тотнъм срещу Аякс - също. След двата гола пасив, по едно време спрях да гледам мача, но се стигна до обрат. Отборът на Англия е фаворит в нашата група, но тайничко се надявам, а и не само аз, да измъкнем нещо от тези мачове. Както и от останалите, разбира се. Надявам се да се класираме”, заяви Бербатов.
"Във футбола доста треньори се назначават и сменят. Ще разберем дали решението за смяната на националния селекционер е грешно или правилно. Това, което чувам, е, че Петър Хубчев и Красимир Балъков добре се справят с работа. Но все пак не съм треньор и затова не мога да им давам оценки", добави бившият голмайстор.
България излиза на 7 юни в Прага срещу Чехия, а три дни по-късно на стадион "Васил Левски" срещу Косово. Дебют за "трикольорите" ще направи новият национален селекционер - Красимир Балъков.
Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти