Франк Лампард ли ще е новият мениджър на Челси?

Франк Лампард ли ще е новият мениджър на Челси?

Лондонският Челси почти сигурно ще се раздели с настоящия си мениджър Маурицио Сари след финала на Лига Европа с Арсенал, а на “Стамфорд Бридж” изглежда вече са избрали и неговия заместник. Според Sport MediaSet в Италия това е клубната легенда на “сините” от Лондон Франк Лампард. По-рано днес стана ясно, че собственикът на Челси Роман Абрамович вече е решил да уволни 60-годишния Сари, чиито отношения с феновете на тима не са розови.

40-годишният Лампард преди една година започна треньорската си кариера, поемайки Дарби Каунти, а под негово ръководство “овните” завършиха на шесто място в крайното класиране на Чемпиъншип, като си гарантираха място в плейофите за влизане в Премиър Лийг. По-късно тази вечер Дарби гостува на Лийдс в мач-реванш от полуфиналните баражи, като “овните” загубиха с 0:1 у дома първата среща.

Лампард има 648 мача и рекордните 211 гола за Челси. Той изкара 13 години на “Стамфорд Бридж” като футболист.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти