Бала отвърна на Венци Стефанов

Бала отвърна на Венци Стефанов

Новият селекционер на националния отбор на България по футбол Красимир Балъков коментира изказването на Венци Стефанов. Босът на Славия изрази разочарование пред Sportal.bg от част от повиквателните на Бала за мачовете с Чехия и Косово.

"Не ме учудва ни най-малко. Нарочно обявих разширения състав толкова рано, за да могат змиите да се насъскат още сега и да оставят футболистите на спокойствие от 29 май, когато стартира лагерът. Това е моят избор, а целта е България да се представи възможно най-добре срещу Чехия и Косово. Венци Стефанов все пак член на Изпълкома на БФС и трябва да е наясно, че не е добре за националния отбор да прави такива изказвания, само ден след назначаването ми. Би трябвало всички заедно да имаме една основна цел и тя е България да играе на Евро 2020.

Да не забравяме, че сега на мен и Етър предстои мач със Славия за първото място във втората осмица, което дава право на участие на бараж. Ако целта е да бъде вкарано напрежение, няма да му мине номера", сподели с усмивка пред Sportal.bg специалистът от Велико Търново.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти