Мората: Искам да остана в Атлетико до края на кариерата си

Мората: Искам да остана в Атлетико до края на кариерата си

Много и все важни футболисти ще си тръгнат от Атлетико Мадрид след края на сезона, но Алваро Мората няма намерение да е сред тях. Нападателят е щастлив в тима на Диего Симеоне и призна, че би се радвал да прекара остатъка от кариерата си с екипа на "дюшекчиите".

"Ясно е какво е моето желание. Искам да остана тук и ще направя всичко, каквото зависи от мен, за да продължа да играя за Атлетико. Положих много усилия, за да дойда в отбора, ще го сторя и за да остана", категоричен беше Мората, който пристигна на "Wanda Metropolitano" под наем от Челси за 1,5 години. Сега мадридчани ще имат възможност да го откупят за 16 млн. евро и точно това е, което иска испанският национал.

"Дори не си помислям за трансфер в друг клуб. Чувствам се прекрасно в Атлетико и мисля, че заедно можем да постигнем много. Целта ми е да съм важен за отбора и нямам нищо против да остана тук до края на кариерата си", добави Мората.

Нападателят изигра 15 мача в Ла Лига и се разписа 6 пъти. След като Челси получи забрана за трансфери от ФИФА, се заговори, че Мората може да се върне на "Стамфорд Бридж", но той не е съгласен на подобен вариант. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти