Ники Митов призова за подкрепа към Хубчев: Няма по-честен човек от него

Ники Митов призова за подкрепа към Хубчев: Няма по-честен човек от него

 Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър (Пазарджик) Николай Митов призова левскарската общност за пълна подкрепа на новия наставник на "сините" Петър Хубчев.


 

"По чисто обективни причини никога не съм си позволявал да коментирам от страни случващото се в Левски. Този клуб ми е дал много и като юноша едно време, а после и като треньор. Сега обаче ще направя едно изключение и ще се обърна с призив към всички фенове, легенди и ветерани на клуба.

Нека да се даде шанс на Петър Хубчев. Всички знаем в какви отбори игра той навремето в Германия – Хамбургер, Айнтрахт и т.н. Беше и национален състезател през това време.  После стана и треньор, оглави и националния отбор.

Смея да кажа, че за по-честен човек от него във футбола трудно мога да се сетя. Асистентът му Георги Донков е болен левскар. Нека тези хора да бъдат оставени на спокойствие да работят – 1, 2 години, дето се казва да покажат какво могат, пък после времето като най-добрия съдник да им даде оценката си. Аз лично им пожелавам пълен успех”, призова Николай Митов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти