Родри вече е получил предложение от Ман Сити

Бъдещето на полузащитника на Атлетико Мадрид Родри сякаш е далеч от "Wanda Metropolitano". Според испанския вестник AS 22-годишният халф вече се е сдобил с оферта от "гражданите" и почти сигурно ще я приеме, въпреки че има и интерес от други клубове. "Червено-белите" са твърди в решението си да не преговарят за продажба и да настояват за откупната клауза на футболиста - 70 милиона евро.

От Атлетико искат той да остане, защото е важен за проекта на отбора, който беше отслабен със считаното за сигурно напускане на Диего Годин, Антоан Гризман, Хуанфран и Филипе Луиш (плюс сигурното на Люка Ернандес). Наставникът на Сити иска заместник на 33-годишния Фернандиньо и смята тази позиция за изключително важна в стратегията си. Родри е получил предложение за 5 или 6 години със значително завишение на заплатата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти