Меси не заслужава “Златната топка”, смята Моуриньо

Меси не заслужава “Златната топка”, смята Моуриньо

Безработният в момента Жозе Моуриньо не счита, че Лионел Меси трябва да получи “Златната топка” за тази година. “Съмнявам се, че заслужава наградата заради провала в Шампионската лига”, коментира португалецът в интервю за Radio Monte Carlo тази вечер.

Футболистът не успя да помогне на Барселона да прескочи полуфиналите в надпреварата, но пък в същото време почти сигурно ще заслужи “Златната обувка” за голмайстор на Европа.


Специалния трябваше да отговори и на въпрос за последния си клуб Манчестър Юнайтед, като наблегна на сблъсъка с Пари Сен Жермен в ШЛ. “Трудно ми е да говоря за клуба със същото настроение и освободеност, както го правя за други. Смятам, че ПСЖ не беше готов за това, което се случи. Французите не се бяха подготвили сериозно за мач от ШЛ”, убеден е Жозе.

Той пак изрази надежда през идното лято да си намери отбор. “Иска ми се през юли вече да съм част от проект, който да ми допада. Имам много качества и едно от тях е да уважавам другите клубове и техните треньори. Никога не съм коментирал неща като “Този клуб ме иска, те се свързаха с мен”, уточни мениджърът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти