Тадич смени Уил Григ в култов рефрен (видео)

Сръбското крило Душан Тадич бе една от основните причини за фантастичното представяне на Аякс през сезона. Тимът от Амстердам завоюва дубъл в Холандия, а в евротурнирите остана на крачка от подвиг и класиране на финал в Шампионската лига. Бившият футболист на Саутхамптън изпраща кампанията с 38 гола и 24 асистенции във всички турнири.

Феновете на амстердамския гранд очевидно са повече от доволни от представянето на Тадич и по време на празненствата за титлата го възпяха в култов рефрен, добил популярност покрай участието на Северна Ирландия на Евро 2016. Тогава във всеобщ любимец се превърна Уил Григ, който не записа нито минута на първенството на континента, но запалянковците не спираха да пеят ‘Will Grigg’s on fire, your defense is terrified’ по мелодията на песента на Gala - Freed from desire.

Сега обаче в главен герой се превърна именно сърбинът, който сътвори танцово шоу за съотборниците си и за ултрасите, които отвърнаха с мощнот ‘Tadic’s on fire, your defense is terrified’.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти