Илиан Илиев: Тези, които не попаднаха в групата, вече няма да са част от отбора (видео)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение за загубата с 1:4 от Лудогорец. Той заяви, че според него тимът му е опитал максимално да затрудни разградчани и донякъде е успял, но третият гол е решил мача.

“Неприятно е да загубиш. Дадохме добър отговор на Лудогорец. Успяхме да изравним, но после много леко влязоха трите гола. В един момент имахме шанс да направим 2:2 на полувремето. Можеше да държим Лудогорец в напрежение до края, но третият гол ни пречупи. Нямам претенции към футболистите, освен че малко леко влязоха головете. Имам предвид, че те бяха предотвратими при повече концентрация. Търсехме да затрудним Лудогорец и да бележим голове, за съжаление не успяхме”, заяви Илиев.

“Моряците” пристигнаха на “Лудогорец Арена” без много ключови футболисти, сред които и ветерана Георги Илиев. Наставникът съобщи, че причината е, че те вече няма да са част от отбора през следващия сезон, но не пожела да отговори защо се е стигнало до това решение и дали те са били подлагани на детектор на лъжата.

“Причината е, че преди два дни от ръководството ми съобщиха, че няма да продъжлаваме с тези футболисти. Всякакви въпроси трябва да отправите към шефоете. Така ми бе съобщено. Неприятно е, защото с тези хора изкарахме добра година. Искам да благодаря на всеки, който е дал нещо на отбора. Шокирани сме всички, надявам се да се развият добре нещата. Причините трябва да търсите от ръковдството. Не може да казвате дали тове е петно или не. Това само ръководството може да изясни”, отсече специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти