Левски без Нганиони срещу Етър, групата на "сините"

Левски без Нганиони срещу Етър, групата на "сините"

Левият защитник Луи Нганиони отпадна от групата от 18 футболисти на Левски за баража за класиране в Лига Европа срещу Етър (Велико Търново) заради контузия.

Двубоят е тази вечер от 20.00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Нганиони получи травма при загубата с 1:3 от Берое в Стара Загора в последния кръг от сезона в Първа лига миналия петък, когато беше заменен принудително още през първото полувреме.

Резервният вратар Николай Кръстев, който беше титуляр срещу Берое, но се представи колебливо, също не беше включен в групата, а на негово място влиза юношата Петър Иванов.

Старши треньорът на "сините" Георги Тодоров очаквано няма да разчита на напускащите отбора Богдан Вашчук, Антони Белмонт и Серджиу Буш.

Група на Левски за мача с Етър: Николай Михайлов, Петър Иванов, Иван Горанов, Нуно Рейш, Давиде Мариани, Еркебулан Сейдахмет, Седрик Унтонджи, Милош Цветкович, Паулиньо, Живко Миланов, Хали Тиам, Деян Иванов, Мартин Райнов, Илия Юруков, Валери Божинов, Марин Д. Петков, Станислав Костов, Станислав Иванов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти