Гледай на живо

Женски първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора)

Хубчев разкри защо напусна България и заяви: Не искам да отварям тази рана, няма да се кланям

Днес Левски представи Петър Хубчев като нов треньор на "сините".

Бившият селекционер на България направи любопитен коментар за раздялата си с трикольорите, а също така добави, че знае какво е Левски и няма намерение да се кланя на “този или онзи”.

29 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски

“Бих си позволил да кажа няколко думи по друга тема. Става въпрос за работата, която имахме преди това. Официалното изказване от футболния съюз беше, че съм раздвоен. Това не е истина. Твърдо бях убеден, че както се развиваха нещата, не мога да работя повече там. Хората го знаят. Не е било на Великден, а е било много преди това. За мен нещата приключват. Бих ви помолил да не коментираме тази тема, защото нищо добро няма да излезе. От цялото си сърце желая успех на Балъков и два пъти повече на момчетата, с които работихме две години. Не искам да отварям тази рана. Те знаят моето мнение. Ако някои от хората във футболния съюз иска да коментира тази тема, нека го направи”, каза Хубчев, след което продължи по темата “Левски”.

29 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски

“Знаем или поне аз знам много ясно къде сме дошли. Знам какво се очаква. Знам за напрежението. Не е нужно всеки ден или час някой да ме пита нещо. Знам какво трябва да направим. Ще се опитаме да направим това нещо, според нашите виждания. Ръководството е запознато с нашите виждания. Приели са ги. Искам да кажа, че няма да нарушим тези принципи. Няма да се кланяме на този или онзи, за да угодим на трети или пети. Най-важното е да убедим футболистите в нашите методи. Ако успеем, ще е успех за нас”, обяви Петър Хубчев.

29 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти