Павел Колев: Тези специалисти знаят как да извървят трудния път (видео)

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, заяви на специална пресконференция, че новият треньор на “сините” Петър Хубчев и неговия щаб знаят как да извървят трудния път към успеха.
29 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски
“Чувствам се удовлетворен, че този треньорски щаб вече може да бъде официално представен. Много добре знам какво е тяхното разбиране за футбола, тъй като съм работил 2.5 години с тях в националния отбор. Тези специалисти знаят как да извървят трудния път и да постигнат успехи. За двама от тях знам, че разбират какво означава Левски. Единият е израснал на “Герена” и има доста успехи. Приведствам новия треньорски щаб с добре дошли. Надявам се с общи усилия да върнем Левски там, където му е мястото.
Треньорите имат подкрепата на клуба и ще им бъде указано пълно съдействие да извършат реформата, за да могат футболистите да се чувстват комфортно със синята фланелка. Всички трябва да са наясно какво е да си футболист на Левски. Говоря и за поведението, което трябва да имат и извън терена”, заяви Колев.
29 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски

“Защо се налагаше до последно да отричаме? Това е въпрос, който всеки знае. Работил съм ден и нощ, за да изпълня исканията на Георги Дерменджиев. Футболистите, които той искаше, са в Левски. Разбира се, с малки изключения.

29 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски
В края на март за първи път разговаряхме с Хубчев за възможността на поеме Левски”, добави шефът на “сините”.
"Разполагаме с някакъв ресурс за селекция, но практиката да взимаме футболисти само, защото конкуренцията го прави, свърши на този етап. Поне ние докато сме тук. Ще привлечем играчи, които знаят как да печелят мачове, а не само да кажем, че имаме нови попълнения. Важно е хората това да го знаят. Ако пък не намерим такива, няма да привличаме. Надявам се все пак да успеем", завърши Колев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти