Левски обяви раздяла с 11 играчи, води преговори с Михайлов (видео)

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, обяви, че “сините” са се разделили с 11 играчи. Босът на “сините” каза още, че клубът води преговори с Николай Михайлов за нов договор.
“Понеже се чувствам част от журналистическата гилдия, ще ви дам няколко неща. Както вече знаете, Цветкович, Яблонски и Кабрал не са част отбора. Тяхните договори приключиха. Вашчук също си тръгва, а на Утонджи няма да му бъде предложен нов контракт. Преди няколко дни по взаимно съгласие разтрогнаха - Белмонт, Буш и Нганиони. Тепърва предстоят разговори със Сайдахмет. Последното решение ще е на треньора. Освен това имаме уговорка с Нашименто и Ривалдиньо да не се присъединяват към подготовката на Левски. На Виана пък няма да му бъде продължен договора”, заяви Колев.
“Водихме разговори с Николай Михайлов. Още първият беше конкретен. Днес или утре ще изчистим някои неща, ако всичко е наред и условията го удовлетворяват, той ще остане още две години в Левски. Усилено търсим вратар с конкретната идея Михайлов да има сериозна конкуренция”, добави бившият изпълнителен директор на БФС.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти