Ериксен: Имахме късмет, за да стигнем до тук

Ериксен: Имахме късмет, за да стигнем до тук

Полузащитникът на Тотнъм Кристиан Ериксен призна, че тимът му е имал доста късмет, за да стигне до финала в Шампионската лига. Лондончани отстъпиха в срещата за трофея с 0:2 пред Ливърпул.

"Не знам дали това е знак от съдбата, но истината е, че имахме късмет да стигнем дотук. Първо в мача с Манчестър Сити, гола на Рахийм Стърлинг, помислих си, че всичко свърши. Отпадаме. Мачът с Аякс бе по-различен. Там не чакахме и не се размотавахме, а Лукас успя да вкара в правилния момент. Беше нервно и драматично. Щастливи сме, че бяхме от страната на победителите. Много неща се случиха. Още в груповата фаза след първите три двубоя изоставахме в класирането. След това нещата се промениха, а мачовете в елиминациите бяха доста интензивни. Имахме възходи и падения, но за феновете бе доста вълнуващо, но и доста нервно", каза Ериксен след мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти