Клоп пее за Шестата по време на интервю

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп видимо беше много щастлив след победата над Тотнъм с 2:0 на финала на Шампионската лига, която донесе неговия първи трофей в състезанието. За мърсисайдци обаче това беше шести триумф в най-престижния клубен турнир.

Именно върху това акцентира специалистът в едно от интервютата си след двубоя, когато започна да пее известната песен Let’s Talk About Sex на Salt-N-Pepa, заменяйки думата sex със six, което е шест на английски. “Винаги има някои хора, които ти казват: “Да, но не спечели”, но сега…”, започна Клоп, след което продължи с песента: “Let’s talk about SIX, baby, let’s talk about you and me, let’s talk about all the good things and the bad things that may be, let’s talk about... SIX! (Нека да поговорим за шест, скъпа, нека да поговорим за теб и мен, нека да поговорим за всички добри неща и всички лоши неща, които може да има, нека да поговорим за... шест! - б.р.)”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти