Заслужено ли Ливърпул спечели Шампионската лига - гледайте “Контра”

Триумфът на Ливърпул в Шампионската лига беше темата на днешното последно издание на “Контра” по Sportal TV за сезона в европейския футбол. На финала в Мадрид “червените” сразиха Тотнъм с 2:0 и прибавиха шести трофей към колекцията си. Имаше ли дузпа за Ливърпул? Защо Тотнъм игра толкова неубедително? Не сгреши ли Почетино с пускането на Хари Кейн от първата минута? На тези и други въпроси отговорите потърсиха журналисти от Sportal.bg Даниел Любомиров, Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков.
Мърсисайдци оставиха зад себе си изключителна кампания и вече мислят за следващата. Интересното е да разберем какво трансфери планира Юрген Клоп.
При Тотнъм е логично да предстоят повече сделки, защото тимът не привлече никого в два последователни пазара. Това също беше сред темите, които бяха засегнати в предаването.

“Контра” ще се завърне в ефир при подновяването на европейските първенства. Пожелаваме ви прекрасно лято!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти