Модрич: Трябва пак да върнем Реал Мадрид на върха

Модрич: Трябва пак да върнем Реал Мадрид на върха

Опитният Лука Модрич очаква с нетърпение следващия сезон с Реал Мадрид, за да може той и съотборниците му да се реваншират за слабата последна кампания. “Белите” се провалиха навсякъде, а хърватинът беше сред футболистите, които отнесоха най-много критики.

“Изправени сме пред предизвикателството отново да направим от Реал най-добрия отбор”, заяви халфът, който през септември ще навърши 34 години.

В родината си Модрич беше награден за най-силен хърватски футболист за сезона, като получава този приз за седми път. Допитването се извършва между играчи и треньори от местното първенство.

Сребърните медалисти от Русия 2018 се подготвят за евроквалификацията срещу Уелс на 8 юни. След първите си два мача “ватрените” са само с 3 точки, защото загубиха от Унгария.

“Атмосферата в отбора е много добра и разполагаме с нужното качество, за да превъзмогнем трудностите. Всички сме във форма и тренираме по най-добрия начин”, увери Модрич.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички