В Барселона действат по раздяла с шестима

В Барселона действат по раздяла с шестима

Подготовката за сезон 2019/2020 в редиците на Барселона върви с пълна сила. След като вчера испанските шампиони представиха екипите си за следващата кампания, днес каталунските медии масово информират, че на “Камп Ноу” действат усилено по изходящите трансфери на общо шестима играчи, които евентуално ще донест в клубната каса около 125 милиона евро.


Става дума за Андре Гомеш, който прекара последния сезон под наем в Евертън, Яспер Силесен, който иска да си тръгне, за да играе по-редовно, както и Малком, Денис Суарес, Рафиня и Марк Кукурейя. Холандският вратар получаваше шансове предимно в мачовете за Купата, Малком не успя да си спечели трайно треньорското доверие в дебютния си сезон в отбора, а Суарес, Рафиня и Кукурейя бяха преотстъпени и нямат бъдеще в родния си клуб.

Ръководството на Барса се надява при продажба на тези шестима футболисти да финансира поне частично летните си трансферни планове - идването на Френки Де Йонг вече бе финализирано, а в полезрението на първенците на страната са Антоан Гризман и Матийс де Лихт, като се очаква общата сума за входящи сделки да достигне 300 милиона евро.

Според Mundo Deportivo цената на Андре Гомеш е 25 милиона евро, тази на Силесен е 30 милиона, Малком ще струва 35 милиона, Денис Суарес и Рафиня съответно 20 и 15 милиона, а Кукурейя е оценен на 10.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти