Синиша остава в Болоня

Синиша остава в Болоня

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович бе спряган от медиите на Ботуша като един от вариантите за нов наставник на Рома, но “вълците” имат друг фаворит за поста - Пауло Фонсека, а самият Михайлович изглежда няма нищо против да остане на “Ренато Дал’Ара”. Очаква се сърбинът да сложи подписа си под нов тригодишен договор.

Михайлович замени Филипо Индзаги начело на Болоня на 28 януари и изкачи тима от зоната на изпадащите до средата на таблицата. Под негово ръководство отборът постигна седем поредни домакински победи.

Михайлович поиска гаранции от ръководството на Болоня, че ще разполага с трансферен бюджет, който да му позволи да подсили тима. Вчера се е състояла среща, след която сръбският специалист си е тръгнал в отлично настроение. Той е помолил за ден-два за размисъл, но до края на седмицата вероятно ще преподпише.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти