Гледай на живо

Ради Кирилов е играч на 29 кръг в Efbet лига

Аталанта сменя Сапата с нигерийски голаджия

Аталанта сменя Сапата с нигерийски голаджия

Ръководството на Аталанта реагира бързо, след като стана ясно, че звездата на тима Дуван Сапата е пред завръщане в Наполи. “Бергамаските” ще привлекат нападателя на Шарлероа Виктор Осимех, който през миналия сезон вкара 20 гола в 36 мача. Нигерийският национал ще струва на Аталанта 15 млн. евро, разкриха медиите в Белгия.

20-годишният Осимех беше собственост на Волфсбург, но Шарлероа го взе под наем, а после плати 3,5 млн. евро за правата му. Той може да играе както на върха на атаката, така и по фланговете. През 2015 година нападателят стана голмайстор на Световното първенство до 17 години.

Колкото до Салата, той не крие, че гледа положително на възможността да облече отново екипа на Наполи. Колумбиецът не успя да се наложи на “Сан Паоло” и постоянно беше преотстъпван, но през завършилия наскоро сезон направи фурор в Аталанта и заби 23 гола в Серия “А”.

“От Наполи ни се обадиха и ние им казахме, че сме отворени за преговори, но първо трябва да се стигне до договорка между президентите, а засега такава няма”, коментира агентът на Сапата Фернандо Виляреал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички