Кобрата се бие с Руис през ноември във Вегас

Кобрата се бие с Руис през ноември във Вегас

Кубрат Пулев е на път да се изправи срещу новия световен шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис през ноември в Лас Вегас. Това обяви пред "Тема Спорт" Кобрата от САЩ. Той призна, че вече са стартирани преговори в тази посока.

"Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, защото ще загуби отново. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе наистина безпомощен. Има една много хубава българска поговорка - не си прави сметки без кръчмар. Говореха за следващи срещи, влючително водиха преговори и с нас за мач през ноември на "Уембли". Не го брояха за жив, държаха се надменно, но Господ гледа и бе на друго мнение. Ние вече започнахме преговори с Руис. Не виждам причина двубоят да не се проведе през ноември. Говорим за Лас Вегас", сподели Кубрат, който е официален претендент на IBF.

Ако все пак от щаба на Анди Руис се съгласят за реванш с Джошуа, то Кобрата ще излезе срещу следващия в ранглистата на федерацията - Агит Кабайел.

 

"Тайсън Фюри? Не, няма как да боксирам с него за тази титла, защото той е доста по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно. Ако Руис все пак се реши на ход за рeванш с Джошуа, ще боксирам със следващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко търпение и всичко ще си дойде на мястото", добави Пулев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти