Обсъждат публично проекта за Борисовата градина

Обсъждат публично проекта за Борисовата градина

Първото публично обсъждане на проекта за план на Борисовата градина ще се състои днес от 17:30 часа в аудитория 230 на Университета по архитектура, строителство и геодезия (бившия ВИАС) в София. След това ще започне да тече срок до 19 юни, в който ще могат да се подават писмени становища, мнения или предложения по проекта. Такива ще бъдат приемани в районната администрация. Общественото обсъждане ще приключи отново в сградата на УАСГ на 26 юни от 17:30 часа.

Очаква се и на двете обсъждания да присъстват фенове на ЦСКА, които ще изразят своето виждане по въпроса. Както е известно, стадион "Българска армия" се намира в сърцето на най-големия столичен парк. В последно време ръководството на ЦСКА-София представи три проекта за ново съоръжение на мястото на "Армията", построен през 1967 година по проект на арх. Антон Каравелов и арх. Симеон Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички