Дилиън Уайт: Искам битка срещу Пулев за титлата на IBF! Ще го спукам от бой (видео)

Дилиън Уайт: Искам битка срещу Пулев за титлата на IBF! Ще го спукам от бой (видео)

Дилиън Уайт реши да „яхне вълната“ около шокиращата победа на Анди Руис над Антъни Джошуа и се самопредложи за мач с Кубрат Пулев за евентуално овакантената титла във версия IBF.

След като миналата година отказа да се боксира в София и мястото му на ринга в „Арена Армеец“ в крайна сметка беше заето от Хюи Фюри, сега британецът изведнъж се присети за възможността да се бие с Пулев. Шансът, който Уайт видя, е IBF да принуди Руис да оваканти техния пояс ако предпочете реванш с Джошуа, вместо задължителна защита срещу Кубрат.


„Ако има реванш, IBF, може да отнеме титлата на Анди Руис. Ако я овакантят, с удоволствие ще я превърна в своя цел. Имат клауза за реванш, но IBF са много стриктни – така Антъни Джошуа стана шампион.

Boxing news: Anthony Joshua playing CHESS to help recovery from Andy Ruiz Jr TKO

Тайсън Фюри не направи задължителната си защита срещу Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа плати прекалено скъпо за бой с Мартин, защото знаеше, че лесно ще му вземе пояса. Ако отнемат титлата на Руис и ме изправят срещу Пулев за овакантената титла – ще го спукам от бой и ще я взема. Ще разбия Пулев на парченца“, закани се Дилиън Уайт.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти