Кубрат: Трябваше да се бия с Джошуа през октомври

Кубрат: Трябваше да се бия с Джошуа през октомври

Кубрат Пулев призна пред “Нова телевизия”, че е имал договорка с Антъни Джошуа за двубой помежду им през месец октомври. Преговорите между двете страни са били в напреднал етап, но загубата на британеца от Анди Руис е променила тотално плановете: “Планирахме  през октомври месец да играя с Джошуа и вече се уточняваха детайлите”.

За пореден път Пулев отхвърли твърденията, че срещата между Джошуа и Руис е била уредена. Според него това са пълни глупости.

“Това е несъстоятелно и който го говори наистина не е запознат бокса като цяло. Няма как подобен тип мач да бъде нагласен, защото това е мач за световна титла, който се играе за много милиони. Няма да кой да изхаби още повече милиони. Изобщо не са стойностни подобен тип изказвания. Това са пълни глупости, пълни глупости. Да ми вярват хората на мен. Изобщо да не ги мислят, просто той си загуби, подцени противника. Момчето беше надъхано, вярваше в победата и я постигна”, сподели Кобрата.

Накрая той разкри и кой е най-вероятният му следващ съперник, като заяви, че това няма да е Тайсън Фюри: “Той Тайсън Фюри не е толкова напред в ранглистата на IBF, друг е човекът, срещу когото евентуално може да се изправя. Агит Кабайел се казва. От Германия, от турски произход. Ще видим, ще видим как ще се наредят нещата”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти