Пламен Гълъбов започва подготовка с ЦСКА-София

Пламен Гълъбов започва подготовка с ЦСКА-София

Централният защитник Пламен Гълъбов ще се яви на първата тренировка на ЦСКА-София. Той има договор с клуба и трябва да присъства на събирането на 9 юни. Тогава "червените" ще информират бранителя и за своите намерения - дали ще остане за лятната подготовка или отново ще бъде преотстъпен. "Червените" са останали доволни от изявите на Гълъбов в Етър през изминалия сезон, но това не е гаранция, че ще разчитат на него.

110 Левски - Етър 1:0

Опция за завръщане на "Ивайло" е възможна. Гълъбов, който ще навърши 24 години през ноември, преподписа контракта си с ЦСКА-София в края на август 2018 г. За "болярите" той записа 24 мача и 2000 минути на терена. Освен него в Етър преотстъпен беше и Никола Колев. Той няма да остане на "Армията", като договорът му изтича. Колев е постигнал устна договорка да продължи кариерата си при "виолетовите". С Етър ще подписа и левият бек/крило Александър Георгиев, чиито договор с ЦСКА-София вече изтече.

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти