Божинов: Тъжно ми е, но Левски остава завинаги в сърцето ми

Нападателят Валери Божинов няма да играе повече за Левски. На опитния играч му беше съобщено, че не влиза в плановете на Петър Хубчев, но само ден преди старта на лятната подготовка. Футболистът, който пристигна на "Георги Аспарухов" през зимата има договор за още една година със "сините". Любовта му към 26-кратните шампиони обаче е прекалено голяма и той няма да създава проблеми на ръководството.

"Тъжно ми е, че напускам Левски. Не ми е приятно, няма какво да крия. Имах голямо желание да помогна на отбора и да се докажа на Петър Хубчев. Чувствах се длъжник на клуба, след като се контузих тази пролет и не взех участия в доста от мачовете. Именно поради това много се зарадвах, че успях да се разпиша срещу Етър и да помогна на тима да се класира в евротурнирите, където му е мястото. Благодаря на Павел Колев, че ме доведе, както и на Хубчев за искреността, че не у влизам в плановете".

110 Левски - Етър 1:0

"Нямам против никой, треньорът има своите виждания и планове. Щом не му влизам в плановете няма да бъде пречка на Левски. Искам да благодаря на любовта на феновете, която ми беше демонстрирана тази пролет, а и не само. Извинявам им се, че не им донесохме повече радост. Вярвам и се надявам, че скоро ще дойдат по-добри дни за Левски. Дано скоро тимът стане шампион. Най-вече заради феновете, които са най-добрите в България. Това го разбрах още в първия ми престой, когато станах част от 100-годишнината на клуба. Нощ, която няма да забравя никога. Тогва Левски влезе в сърцето ми. Пожелавам на "сините" фенове да имат много такива вечери, ще им стискам палци, където и да съм", сподели тъжният Божинов пред

Sportal.bg.

149 Левски - Ботев (Пловдив)

Нападателят напуска "Герена" след 11 мача и 4 гола през пролет 2019 година, а общо има 31 мача 12 попадения за клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти