Еди Хърн опроверга слуховете, че Джошуа е бил в нокдаун преди боя с Руис (видео)

Еди Хърн опроверга слуховете, че Джошуа е бил в нокдаун преди боя с Руис (видео)
Еди Хърн, който е промоутър на бившия световен шампион в тежка категория във версиите  WBA, WBO, IFB и IBO Антъни Джошуа опроверга слуховете, според които британецът е бил пратен в нокдаун по време на спаринг преди битката си срещу Анди Руис.

Matchroom Boxing предложи договор на боксьора, който нокаутира Джошуа по време на лагера преди мача му с Руис
Боят Руиса - Джошуа се проведе на 1 юни в Ню Йорк и завърши със сензационна победа на американеца от мексикански произход.
27 Анди Руис младши поднесе сензацията срещу Антъни Джошуа

След края на мача се появиха слухове, че Джошуа може би е имал паник атака преди битката, заради нокдаун, който Антъни е получил по време на спаринг.

“Журналистите на следващия ден започнаха да ми пишат съобщения. Те ми казваха, че са чули, че Джошуа е бил пратен в нокаут ден преди битката си срещу Руис и то от Агит Кабайел. Но той дори не е бил в нашия лагер по време на подготовката. Тогава мене ме попитаха: “Кой е бил на лагера?” Аз казах: “Джоуи Давейко”. После този журналист започна да пише за нокдаун. Аз не бях на този лагер по време на подготовката. Но говорих с Джошуа, с нашите треньори. Никой не го пращал в нокдаун. Джошуа проведе два спаринга. За това, че Антъни е бил пращан в нокдаун по време на спаринги, журналистите говорят преди всеки бой. Но това е случвала само един път. Направи го Дейвид Прайс. И Джошуа не е крил това, той не е такова момче”, заяви Еди Хърн в интервю пред iFL TV.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти