Челси трябва да реши за Ковачич до края на месеца

Челси трябва да реши за Ковачич до края на месеца

Челси трябва да реши до края на месеца дали да привлече за постоянно Матео Ковачич. Лондончани могат  да осъществят сделката, независимо дали трансферното ембарго, наложено върху клуба, остане, или не. Причината за това е, че хърватинът вече е регистриран като играч на Челси и няма да бъде третиран като нов футболист. Това обаче ще бъде в сила само до края на юни, като от следващият месец той автоматично ще стане отново играч на Реал. Затова лондончани могат да използват тази пролука и да вземат халфа.

Според медиите на Острова испанският клуб е поставил цена в размер на 50 милиона паунда на 25-годишния полузащитник.

Мениджърът на Челси Маурицио Сари със сигурност искаше Ковачич да остане за постоянно, но сега ситуацията е по-различна, тъй като се твърди, че италианецът вече се е разбрал с Ювентус и ще напусне "Стамфорд Бридж". При това положение "сините от Лондон" трябва да решат дали да задействат сделката за Ковачич, въпреки че може би няма да знаят със стопроцентова сигурност кой ще е евентуалният наследник на Сари.




Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти