Левандовски притеснен от досегашните трансфери на Байерн

Левандовски притеснен от досегашните трансфери на Байерн

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски не изглежда доволен от трансферната политика на клуба. Полякът е непоклатим на върха на нападението от дълги години насам и по нищо не изглежда, че и сега ръководството планира да взима нов доказан реализатор. В предни позиции засега баварците привлякоха само младежкия национал на Германия Ян-Фийте Арп от Хамбургер ШФ, който обаче няма опит.

“Клубът знае, че всеки нов футболист трябва да може веднага да помогне. Няма как да го чакаме 2 години. По-добре е, когато имаш опция за втори централен нападател. По-добре е за мен, по-добре ще е и за тима. Така аз ще мога понякога да гледам спокойно от пейката, да анализирам играта и да разбера с какво бих бил от полза при влизането ми пак”, заяви Лева пред “Кикер”.


И все пак 30-годишният играч очаква Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге да подсилят атаката. “Не знам какво точно предстои, но знам, че ще има нещо по въпроса”, добави той.

Досега Байерн е взел още защитниците Люка Ернандес и Бенжамен Павар.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти