Батрович подписа със сръбския вицешампион

Батрович подписа със сръбския вицешампион

Черногорецът Велко Батрович официално стана футболист на сръбския футболен вицешампион Раднички Ниш. 25-годишният Батрович парафира днес контракт за два сезона, след като премина успешно медицинските изследвания.

Той се присъединява към новия си клуб със свободен трансфер, след като се раздели с Етър по взаимно съгласие. През миналия сезон офанзивният халф записа 7 гола и асистенция в 33 мача за великотърновци.

"Много съм доволен от този трансфер. Отборът на Раднички Ниш е отлично място, където мога да продължа да се развивам. Искам да благодаря на Етър за прекрасната година и половина във Велико Търново. Имах оферти и от други български клубове, но предложените ми условия от Раднички са страхотни и нямаше как да ги отхвърля. Всички тук са много ентусиазирани заради предстоящото участие в Лига Европа и чакат с нетърпение жребия", коментира за "БТА" Батрович.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти