Азар за Меси: Не можем да се сравняваме с несравнимите

Новото “галатическо” попълнение на Реал Мадрид Еден Азар не желае да се сравнява със суперзвездата на Барселона Лионел Меси. “Невъзможно е да се прави такова сравнение. Вярно е, че има неща, по които да си приличаме: и двамата сме дребнички, и двамата сме бързи… Той обаче бележи във всеки мач, а аз не. Не можем да се сравняваме с несравнимите”, заяви той на пресконференция от лагера на Белгия преди няколко дни.

Не за първи път белгиецът поставя Лео на най-високото стъпало. В началото на годината в интервю за HLN той свали Кристиано Роналдо по-ниско от аржентинеца: “Няма двама най-добри в историята, а само един и той е Лео Меси”. В същото интервю отпреди няколко месеца Азар разказа интересна история от мача между Барса и Челси през 2018 година: “Трите ми деца бяха на мача. Най-големият е фен на Меси, всички сме фенове на Меси. В един момент изгубих топката и я предоставих на играч на Барса. След това ми разказаха, че големият ми син казал: “Татко мисли, че играе за Барса”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти