Шеф в Атлетико потвърди преминаването на Гризман в Барселона

Шеф в Атлетико потвърди преминаването на Гризман в Барселона
Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Хил Марин заяви в прав текст, че френската звезда Антоан Гризман ще премине в Барселона в началото на следващия месец.
Нападателят вече обяви решението си да напусне след 1 юли, когато клаузата му за предсрочно прекратяване на договора с "дюшекчиите" ще падне от 200 на 120 милиона евро. Гризман беше желан от Барселона още миналото лято, но избра да остане в Атлетико, което разгневи феновете на "каталунците".

"На мен ми е пределно ясно къде ще продължи кариерата си Гризман. Това е ясно още от месец март. Той отива в Барселона", казва Мигел Анхел Хил Марин, цитиран от sport.es.

Самият Гризман не беше толкова категоричен снощи след победата на Франция над Андора в евроквалификациите. Той заяви, че най-много от всички иска да има яснота за бъдещето, да играе футбол и да се забавлява.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти