Ясно е кога и къде ще бъде финалът за Суперкупата на България

Ясно е кога и къде ще бъде финалът за Суперкупата на България

Финалът за Суперкупата на България ще се играе на 3 юли, на националния стадион “Васил Левски” от 20:30ч., научи Sportal.bg. Срещата ще противопостави шампиона на страната Лудогорец и носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив).

47 Лудогорец получи шампионската титла на България

Реална бе възможността мачът да се играе на стадион “Ивайло” във Велико Търново, но този вариант е отпаднал и националният стадион в София ще посрещне двата отбора и техните привърженици. Това е трети сблъсък между Лудогорец и Локо (Пд) за трофей, като засега “орлите” на два пъти надделяват над “смъфовете”. Двата отбора вече са си оспорвали Суперкупата на България и през 2012 година, когато разградчани надделяха с 3:1 на стадион "Лазур" в Бургас.

65 Радостта на Локомотив след мача

Преди това Лудогорец победи с 2:1 Локомотив (Пловдив) и спечели Купата на България, като на полувремето пловдивчани водеха след попадение на Даксон, но два гола на Марселиньо пратиха трофея в Разград.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти