Зидан продължава с обновяването на Реал Мадрид, на ред са треньорите

Зидан продължава с обновяването на Реал Мадрид, на ред са треньорите

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан в момента е в Сан Себастиан, където беше заснет на среща с Луис Йопис, който беше треньор на вратарите на тима по време на първия период на французина на “Сантиаго Бернабеу”.

AS смята, че срещата в емблематичния за града “Хотел Лондон” не е случайна, а е част от плановете на Зидан да върне стария си колега обратно в Мадрид.  Както е известно, кондиционният треньор Антонио Пинтус напусна отбора, за да помага на Антонио Конте в Интер. Амбициите на Зизу обаче са да работи с някого от стария си екип, който да му помогне да запише нови успехи с клуба.

Йопис, който е баск, напусна Реал заедно със Зидан преди година, за да е по-близо до семейството си и веднага започна работа в местния Реал Сосидедад, където има договор за още една година. Той е много уважаван в Мадрид и точно затова оттам не му попречиха да се раздели с тях. Ако все пак реши да се завърне, той ще замени Роберто Васкес, който е настоящият треньор на вратарите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти