Йовов: Селекцията в Левски закъснява

Йовов: Селекцията в Левски закъснява

"Дали Ивайло Петков е правилен избор за спортен директор на Левски, ще стане ясно след време", смята Христо Йовов. Бившият нападател на сините бе за кратко и спортен директор в клуба, но се съгласи да коментира назначаването на Ивайло Петков именно на този пост. Както е известно, бившият защитник на Литекс, Фенербахче, Истанбулспор и Анкарагюджу и на руския Кубан (Краснодар) от вчера е спортен директор на футболен клуб Левски.

"Познавам се с Ивайло Петков и му желая успех. Не съм приятел с него, а добър познат. Това, че не е играл и работил в Левски може да му е от полза, но може и да му навреди. Оценка за всеки един човек се дава след време, когато се види каква работа е свършил. За съжаление селекцията в Левски закъснява. Няма нито един нов футболист, а и според мен първо трябваше да се избере спортен директор, а след това да се назначава старши треньор. Дано бъдат взети класни футболисти, които да помогнат на клуба", каза Христо Йовов за "БНР".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички