Тите обясни някои решения в състава на Бразилия

Тите обясни някои решения в състава на Бразилия

Бразилският селекционер Тите даде обяснение на изненадващото си решение да заложи в стартовия състав на "селесао" срещу Боливия на Давид Нерес, а не на Евертон.

Домакините започнаха по прекрасен начин своето участие в Копа Америка и взе класическа победа с 3:0. Първите два гола бяха дело на Филипе Коутиньо, а третото попадение заби Евертон. Звездата на домакините Неймар пропуска турнира поради травма на глезена.

"Евертон е универсален играч. Той е способен на силна игра. Дейвид Нерес е много агресивен. Но не когато става въпрос за завършване на атаката. Той има предимство с неговия дрибъл и печеленето на предимство в ситуациите един на един", заяви Тите пред "AFP".

В същото време самият Евертон заяви, че не мисли за борбата за място в стартовия състав на бразилския национален отбор, а просто желае да се представи по възможно най-добрия начин и да бележи голове. "Оказвам натиск върху себе си, за да отбележа гол. Моето вълнение ме притесняваше малко, наистина исках да отбележа за Бразилия. Щастлив съм, че успях", заяви Евертон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти