Дарби започна преговори с Лампард за удължаване на договора му

Дарби започна преговори с Лампард за удължаване на договора му

Ръководството на Дарби Каунти е започнало разговори с Франк Лампард за удължаване на договора на мениджъра, който е фаворит №1 за треньорския пост в Челси. Информацията е на "Скай спортс", откъдето по-рано днес разкриха, че в договора на Лампард с "овните" има заложена компенсация за освобождаването му, която е в размер на четири милиона паунда. От "Стамфорд Бридж" все още не са отправили официално предложение нито към Лампард, нито към неговия клуб.

Настоящият договор на бившия халф на Челси с Дарби е за още две години, като клубното ръководство е планирало след края на сезона да му предложи така или иначе нов контракт.

"Скай Италия" още вчера обяви, че Челси и Ювентус са уточнили всичко около освобождаването на Маурицио Сари, но новината за това няма да бъде потвърдена официално, докато английският клуб не финализира привличането на Лампард.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички