Байерн почти договори заместник на Хумелс

Байерн почти договори заместник на Хумелс

Почти сигурното напускане на Матс Хумелс в посока Борусия (Дортмунд) принуди Байерн (Мюнхен) да излезе на пазара за още един централен защитник. Набелязаният е Озан Кабак от Щутгарт, като това твърди турският журналист Танер Караман от Sabah. Според него сделката е въпрос на време.

Кабак е само на 19 години, но вече е част от турския национален тим. Той направи много силна пролет с екипа на Щутгарт, след като беше привлечен от Галатасарай за 11 млн. евро. Швабите обаче изпаднаха и сега клубът рискува да се раздели с доста от звездите си.


Байерн вече взе друг бранител на Щутгарт - Бенжамен Павар, както и Люка Ернандес от Атлетико Мадрид. Жером Боатенг изглежда сигурен, че ще си тръгне от Мюнхен, а сега това предстои да се случи и с Хумелс.

Иначе преди дни Sport Bild съобщи, че Кабак е искан и от Шалке 04. Говори се още за интерес от страна на Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм, но при английските клубове нещата не изглеждат толкова сериозни.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички