Аугсбург привлече младежки национал на Швейцария

Аугсбург привлече младежки национал на Швейцария

Младежкият национал на Швейцария Рубен Варгас вече е футболист на Аугсбург. Баварците официално обявиха трансфера на 20-годишното крило, като по традиция финансови детайли около сделката не бяха оповестени. Варгас пристига в Бундеслигата от Люцерн, с чийто екип записа силен сезон в елитната дивизия на родната си страна.


Талантът има 8 асистенции и 8 гола в общо 31 мача за Люцерн в СуперЛигата, а за Купата на Швейцария се е отчел с 2 гола и 1 завършващо подаване в общо 5 двубоя през сезон 2018/2019. Младокът може да играе по двата фланга на нападението, както и на върха на атаката. По непотвърдена информация от Аугсбург са платили трансферна сума в размер на 2.5 милиона евро.

Новото попълнение в състава на Мартин Шмит има 4 мача и 2 гола за младежкия национален тим на страната си. Договорът му с Аугсбург е за пет години.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти