Легендарен партньор на Шевченко идва в Разград

Легендарен партньор на Шевченко идва в Разград

Едната половина от легендарния дует на Динамо (Киев) от 90-те години - Серхий Ребров, ще пристигне в Разград с Ференцварош. Известният в миналото нападател води унгарския тим, а днешният жребий в Шампионската лига го събра с Лудогорец.

Двубоят с "орлите" на "Лудогорец Арена" е в началото на следващия месец. Някогашният партньор на Андрий Шевченко пое Ференцварош през миналото лято и изведе клуба от Будапеща до титлата. Преди това Ребров водеше три сезона Динамо и Ал Ахли в Саудитска Арабия.

Ференцварош е рекордьор по първи места в Унгария - 30 шампионски титли, следван от МТК, който е с 23. През 1965 година унгарският гранд печели Купата на панаирните градове, побеждавайки последователно Рома, Атлетик Билбао, Манчестър Юнайтед и Ювентус. През сезон 1974/1975 година Ференцварош стига финал в турнира за КНК след победи над Кардиф Сити, Ливърпул, Малмьо и Цървена звезда. Финалът обаче е загубен от съветския колос Динамо (Киев).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти