ЦСКА-София скочи на медиите, предупреди ги, че ще има сърдити

ЦСКА-София скочи на медиите, предупреди ги, че ще има сърдити

ЦСКА-София публикува изявление на своя официален сайт по повод на новина в днешен вестник, че собственикът на тима Гриша Ганчев е имал среща със Стойчо Младенов. Ето какъв е отговорът на червените по тази тема:

"Армейци,

Явно когато всичко е наред в ЦСКА, това не е интересна новина за родните медии. Селекция навреме, отлично организирана подготовка, настроение и добър колектив, всеотдайна работа на играчи и треньори, евтини и достъпни абонаментни карти за феновете, официална фланелка в продажба.... Това обаче не може да трогне "доброжелателите" ни, които днес в лицето на вестник "Тема спорт" и копиращите го в хор сайтове, съчиниха и разпространиха поредния пасквил за някаква тайна среща на един от собствениците Гриша Ганчев с наставника на Кайсар Стойчо Младенов.

"Добре" информираните журналисти да си сверят достоверните източници, а стига само са писали лъжи и врели-некипели. Тази среща се е състояла през пролетта на 2018 година. Изминали са повече от 12 месеца и чак сега някой се сеща да я разкрива. Целта? На всички ни вече е пределно ясна. Не се притесняваме от поредните удари под кръста. Само после да няма сърдити медии, че са останали без акредитации...."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти